AssistentieBedrijven assisteren die vanuit hun exportactiviteiten contacten willen leggen met klanten in Spaanstalige landen, zowel in Europa als in Latijns-Amerika, maar die niet direct beschikken een internationale klantenservice afdeling die in staat is, om op zakelijk niveau te corresponderen dan wel zakelijke gesprekken mee te voeren. Dit is op freelance basis en voor zolang als noodzakelijk geacht wordt.

Bedrijven assisteren die vanuit hun exportactiviteiten contacten willen leggen met klanten in Engelstalige landen, zowel in Europa als in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, maar die niet direct beschikken een internationale klantenservice afdeling die in staat is, om op zakelijk niveau te corresponderen dan wel zakelijke gesprekken mee te voeren. Ook deze werkzaamheden worden op freelance basis aangeboden.

Samenwerking met webdesigners in de vorm van correctie en redactie werkzaamheden of bij het aanleveren van teksten voor websites in het Nederlands. Of vertalingen van hetzelfde materiaal naar het Spaans of Engels.